Pali Gjeko Krijuesi i Klubit L’aquila

 
Presidente della Aquila Club Pali Gjeko
 
Pali Gjeko, ka lindur në Divjakë të Lushnjes, tashmë banues në qytetin e Ankonës, qysh prej vitit 1992.
Punon rregullisht prej vitit 1993, në restorantin e Fortino Napoleonico.
Prej vitit 2007, është themelues i shoqatës shqiptare L’Aquila (Shqiponja). Dhe i skuadrës së futbollit Aquila Club prej vitit 2015.
Mund ta kontaktoni me të përmes numrit 329 074 2254.