Politika e privatësisë

Privacy juaj është i rëndësishëm për ne.

Aquila Club-Circolo Aquila respekton privatësinë tuaj.

Për të demonstruar angazhimin tonë për të mbrojtur të drejtat tuaja, kemi krijuar këtë privacy policy për të shpjeguar se si ne trajtojmë informacionin që ju të na japin me përdorimin tuaj të faqes sonë të. Kjo politikë mund të ndryshohet në çdo kohë, në të cilin rast Politika e rishikuar Privacy do të zbatohen për informacionin që marrim pas datës Politika e rishikuar Privacy është postuar.

Njoftimi Privacy

Ky njoftim privacy zbulon praktikat e intimitetit për (adresa e faqes se internetit). Ky njoftim privacy vlen vetëm për informacionin e mbledhur nga ky website. Ai do t’ju njoftojë sa më poshtë:

  • Ajo që personalisht të identifikueshme është mbledhur nga ju përmes internetit, se si ajo është përdorur dhe me të cilin ajo mund të ndahet.
  • Cilat zgjedhje janë në dispozicion për ju në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja.
  • Procedurat e sigurisë në vend për të mbrojtur keqpërdorimin e informacionit tuaj.
  • Si ju mund të korrigjuar ndonjë pasaktësi në informacionin e.

Mbledhja e informacionit, përdorim, dhe ndarjen e

Ne jemi pronarë i vetëm i informacionit të mbledhur në këtë faqe. Ne vetëm të kenë qasje në / mbledhin informacion që ju vullnetarisht të na japin me email apo kontakt tjetër të drejtpërdrejtë nga ju. Ne nuk do të shesë ose me qira këtë informacion për të gjithë.

Jo-personalisht të identifikueshme dhe cookies

Në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë të, ne ndonjëherë të mbledhur informacion jo-personalisht të identifikueshme për ju, të tilla si IP adresën tuaj dhe faqet e internetit që ju vizitoni. Ne gjithashtu mund të dërgojë “cookies” në kompjuterin tuaj. Një “cookie” është një file i vogël teksti dërguar në kompjuterin tuaj dhe ruajtur në hard drive e tij që na ndihmon të njohim vizitorë të përsëritur, të lehtësuar aksesin e vazhdueshëm të çdo vizitori ndaj dhe përdorimin e faqen tonë të tilla si ajo gjuhë ju preferoni për të lexuar dhe mësuar në, dhe sjellja e përdorimit udhë. Ne përdorim “cookies” dhe të mbledhë informacione të tjera jo-personalisht të identifikueshme për të rritur përvojën tuaj në shfletim.

Kontaktimi dhe / ose duke iu përgjigjur kërkesave tuaja

Ne do të përdorim informacionin tuaj për t’u përgjigjur për ju, lidhur me arsyen që të na kontaktuar. Ne nuk do të ndajnë informacionin tuaj me ndonjë palë e tretë jashtë organizatës sonë, nëse është e nevojshme për të përmbushur kërkesën tuaj, të tilla si regjistrimin në një kurs pasuniversitar.

Nëse ju nuk na kërkoni që të, Ne mund t’ju kontaktojmë përmes emailit në të ardhmen të ju tregojë për programet tona, klasat, përditësime për rivendosjen e refugjatëve, dhe / ose përditësime në këtë privacy policy.

qasja juaj për të dhe kontrolli mbi informatat

Ju mund të zgjedhin nga ndonjë kontakteve ardhshme nga ne në çdo kohë. Ju mund të bëni në vijim në çdo kohë duke na kontaktuar  permes formularit na kontaktoni…

  • Shih se çfarë të dhënat që kemi për ju, nëse ndonjë.
  • Ndrysho / sakta / fshirë çdo të dhënë që kemi për ju.
  • Express çdo shqetësim që keni në lidhje me përdorimin tonë të të dhënave tuaja.

siguri

Ne kemi marrë masa për të mbrojtur informatat tuaja. Kur ju të paraqesë informatat e ndjeshme nëpërmjet faqes së internetit, Informacioni juaj është i mbrojtur si online dhe offline.
Kudo që të mbledhë informata të ndjeshme (të tilla si të dhëna kartë krediti), që informacioni është i koduar dhe transmetohet tek ne në një mënyrë të sigurt. Ju mund të verifikojë këtë duke kërkuar për një ikonë të bllokohet në shiritin e adresave dhe duke kërkuar për “https” në fillim të adresës të faqes Web.
Ndërsa ne i përdorim encryption për të mbrojtur informatat e ndjeshme transmetohet në internet, ne gjithashtu të mbrojtur offline tuaj informacionit. Vetëm punonjësit që kanë nevojë për informacion për të kryer një punë të veçantë (për shembull, kurse mësimore) jepet akses në informacionin personalisht të identifikueshme.

pyetjet

Nëse keni ndonjë pyetje, ose nëse mendojnë se ne nuk jemi të bindet nga kjo privacy policy, ju duhet të na kontaktoni menjëherë përmes formularit na Kontaktoni.

Chi siamo

L’indirizzo del nostro sito web è: https://www.circoloaquila.it.

Quali dati personali raccogliamo e perché li raccogliamo

Commenti

Quando i visitatori lasciano commenti sul sito, raccogliamo i dati mostrati nel modulo dei commenti oltre all’indirizzo IP del visitatore e la stringa dello user agent del browser per facilitare il rilevamento dello spam.

Una stringa anonimizzata creata a partire dal tuo indirizzo email (altrimenti detta hash) può essere fornita al servizio Gravatar per vedere se lo stai usando. La privacy policy del servizio Gravatar è disponibile qui: https://automattic.com/privacy/. Dopo l’approvazione del tuo commento, la tua immagine del profilo è visibile al pubblico nel contesto del tuo commento.

Media

Se carichi immagini sul sito web, dovresti evitare di caricare immagini che includono i dati di posizione incorporati (EXIF GPS). I visitatori del sito web possono scaricare ed estrarre qualsiasi dato sulla posizione dalle immagini sul sito web.

Modulo di contatto

Cookie

Se lasci un commento sul nostro sito, puoi scegliere di salvare il tuo nome, indirizzo email e sito web nei cookie. Sono usati per la tua comodità in modo che tu non debba inserire nuovamente i tuoi dati quando lasci un altro commento. Questi cookie dureranno per un anno.

Se hai un account e accedi a questo sito, verrà impostato un cookie temporaneo per determinare se il tuo browser accetta i cookie. Questo cookie non contiene dati personali e viene eliminato quando chiudi il browser.

Quando effettui l’accesso, verranno impostati diversi cookie per salvare le tue informazioni di accesso e le tue opzioni di visualizzazione dello schermo. I cookie di accesso durano due giorni mentre i cookie per le opzioni dello schermo durano un anno. Se selezioni “Ricordami”, il tuo accesso persisterà per due settimane. Se esci dal tuo account, i cookie di accesso verranno rimossi.

Se modifichi o pubblichi un articolo, un cookie aggiuntivo verrà salvato nel tuo browser. Questo cookie non include dati personali, ma indica semplicemente l’ID dell’articolo appena modificato. Scade dopo 1 giorno.

Contenuto incorporato da altri siti web

Gli articoli su questo sito possono includere contenuti incorporati (ad esempio video, immagini, articoli, ecc.). I contenuti incorporati da altri siti web si comportano esattamente allo stesso modo come se il visitatore avesse visitato l’altro sito web.

Questi siti web possono raccogliere dati su di te, usare cookie, integrare ulteriori tracciamenti di terze parti e monitorare l’interazione con essi, incluso il tracciamento della tua interazione con il contenuto incorporato se hai un account e sei connesso a quei siti web.

Analytics

Con chi condividiamo i tuoi dati

Per quanto tempo conserviamo i tuoi dati

Se lasci un commento, il commento e i relativi metadati vengono conservati a tempo indeterminato. È così che possiamo riconoscere e approvare automaticamente eventuali commenti successivi invece di tenerli in una coda di moderazione.

Per gli utenti che si registrano sul nostro sito web (se presenti), memorizziamo anche le informazioni personali che forniscono nel loro profilo utente. Tutti gli utenti possono vedere, modificare o cancellare le loro informazioni personali in qualsiasi momento (eccetto il loro nome utente che non possono cambiare). Gli amministratori del sito web possono anche vedere e modificare queste informazioni.

Quali diritti hai sui tuoi dati

Se hai un account su questo sito, o hai lasciato commenti, puoi richiedere di ricevere un file esportato dal sito con i dati personali che abbiamo su di te, compresi i dati che ci hai fornito. Puoi anche richiedere che cancelliamo tutti i dati personali che ti riguardano. Questo non include i dati che siamo obbligati a conservare per scopi amministrativi, legali o di sicurezza.

Dove spediamo i tuoi dati

I commenti dei visitatori possono essere controllati attraverso un servizio di rilevamento automatico dello spam.

Le tue informazioni di contatto

Informazioni aggiuntive

Come proteggiamo i tuoi dati

Quali procedure abbiamo predisposto per prevenire la violazione dei dati

Da quali terze parti riceviamo dati

Quale processo decisionale automatizzato e/o profilazione facciamo con i dati dell’utente

Requisiti di informativa normativa del settore